Wimperextensions

Wimperextensions zijn er in verschillende soorten. Bij mij wordt elk afzonderlijk wimperhaartje met een aparte wimperextension verlengd. Dit geeft een natuurlijk effect. 

De extensions zijn vervaardigd van een hoogwaardig anti-allergisch materiaal met een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals een natuurlijke wimperhaar. Ze worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder (zonder formaldehyde) die zacht en flexibel blijft en geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. 

Wimperextensions

De wimpers worden per haartje bevestigd aan uw eigen wimper(s). Voor een verlenging worden ongeveer 60 tot 90 haartjes gebruikt. U heeft geen mascara meer nodig, maar mag deze wel aanbrengen als u dit nodig vindt.

De wimperextensions blijven gemiddeld 2 maanden zitten, afhankelijk van de levensduur van uw eigen wimper(s). 

Uw eigen wimpers hebben een gemiddelde levensduur van 2 maanden, waarna ze uitvallen en weer nieuw aangroeien. 

Om mooie volle wimpers te behouden, adviseer ik om iedere 3 tot 4 weken een Refill behandeling uit te laten voeren. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set Lashes is 60 tot 90 minuten.

Wat zijn de voordelen van wimperextensions?

De voordelen:

*Mooie volle en lange wimpers  

*Natuurlijke uitstraling 

*Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig 

*Lengte en dikte aangepast aan uw wensen 

*Praktisch gewichtloos, u voelt de extensions niet 

*Bestand tegen water, traanvocht, licht, zon en zee 

*Blijven 2 maanden zitten. 

*Kleur zorgt voor een oplichtend effect van het oogwit.

 

Voor een langdurig resultaat kunt u regelmatig uw wimperextensions laten op/bijvullen. Hierdoor heeft u altijd wimpers op de lengte die u wenst.